Top news

Nijmegen Nijmegen :15 Hoi heren zin in een gezellige mooie dame bel me voor. Nijmegen Nijmegen :00 -welkom- Haii allemaal. Nijmegen Nijmegen :10 Hi, ik ben Jane. Nijmegen, nijmegen :05..
Read more
Once you add your photo, itll appear in the apps feed to people in your area for one hour, and then it will be deleted. Trust us: these are far..
Read more
Een vrouw die vele jaren ouder is als hij zelf. Met Tante op vakantie. Zins mijn man is overleden staat mijn leven op zijn kop. Ik kon goed praten maar..
Read more

Vrouw zoekt man voor sex Elburg


vrouw zoekt man voor sex Elburg

Carolien! Itsme 15:12 Hoi, Ik was er vandaag eventjes en heb lekker gelegen, gezond en gelezen en van het geschuivel achter me niets aangetrokken. Politie reed in een burgerauto (zwarte Volvo stationcar) langs. En laat mij zeggen dat ik persoonlijk niets tegen mensen heb die zich tot het homo-zijn aangetrokken voelen, maar - en nogmaals - zie ik geen andere samenvatting dat juist deze groep zich steeds weer voor in de rij zetten als het gaat om sex. Dat gaat je niet lukken. Open minded 23:26 Wij komen regelmatig op dit strand en zelfs mijn vriendin gaat hier op woensdagmiddag alleen naar toe. Het water is prachtig helder.

vrouw zoekt man voor sex Elburg

Vrouw zoekt man voor sex Elburg
vrouw zoekt man voor sex Elburg

Mijn reactie van een paar berichten terug op Erik zijn verhaal was dan ook gericht op zijn uistpraak dat er weer een nieuw gedoog terreintje beschikbaar kwam. Ben er nu een paar keer geweest heerlijk. Zelf zijn wij openminded maar kan me wel voorstellen dat er mensen zijn die op een van de 2 locaties gaan liggen en ongewild geconfronteerd worden met het cruisende publiek (lastig gevallen worden). Dit is overigens nog niet het sexgedeelte, dat is nog verder. Hans, da's een goede van dat bordje Welk VAM meer is dat precies? Dan kriebelt het nog meer passant 00:43 Ik ben bang dat men een paar dingen door elkaar haalt, is een homo(bi)sexueel persoon vulgair bezig als die met zijn vriend/haar vriendin bij de moere ligt te zonnen en zo nu en dan eens zoent met zijn.

Daar wordt door de politie (met honden) gecontroleerd. Op het eerste gezicht ziet het er prima uit, wel erg weinig groenvoorziening. Per abuis uw naam in het vakje van eigen naam getikt in vorige bericht. Valentino  14:00 hoi allemaal vrijdag lijkt mooi weer, ik wil de eerste keer naar het naaktstrand.


Sitemap